Een oplossing toegespitst op uw bedrijf

Door de eenvoudig te bedienen software die op uw bedrijfssituatie is afgestemd, worden uw bedrijfsprocessen een stuk sneller en gemakkelijker te volgen. Het bedienen van EasyReservationPro is eenvoudig aan te leren en vergt geen speciale cursus.

EasyReservationPro voorkomt fouten, het vereenvoudigt het vastleggen van reserveringen van uw gasten en verschaft u altijd en overal overzicht én inzicht in de lopende agenda. Ook online kunnen boekingen worden vastgelegd, en u bent direct op de hoogte via het reserveringssysteem.

Reserveringssysteem koppelen

EasyReservationPro  heeft een aantal modules die u in staat stellen te koppelen met bijvoorbeeld uw kassasysteem of de financiële administratie. U kunt met een muisklik een bevestiging en factuur aanmaken en deze vervolgens e-mailen of printen.

Een uitgebreid scala van dag- en detaillijsten maken de voorbereiding van de inkopen wel heel erg eenvoudig!

Het managen van uw reserveringen was nog nooit zo eenvoudig!

 

 

Voorbeelden van EasyReservationPro

Grid

Met EasyReservationPro heeft u inzicht én overzicht. Verschillende duidelijk te interpreteren schermen bieden u alle benodigde informatie. Het pakket maakt het aannemen van reserveringen en boekingen kinderspel voor elke gebruiker op elk niveau. De software verzorgt geheel automatisch uw planning.

Facturatie

Onze facturatiemodule  bespaart u erg veel tijd, omdat uw klant en reserveringsgegevens immers al in het systeem staan. Een factuur of pro-forma rekening is in enkele seconden gemaakt en te versturen via email. Natuurlijk is er ook een koppeling naar uw financieel pakket. Deze module biedt u een volledig operationeel factureringspakket met alle functionaliteiten die [...]