Versie 2.37 deze week live!

met weer volop verrassende nieuwe aanpassingen

Het is alweer even geleden, maar in deze prachtige zomerse maanden verrassen wij u met veel plezier weer met een nieuwe versie van EasyReservationPro.
Versie 2.37 staat deze week voor u klaar om geheel gratis geïnstalleerd te worden!

Een nieuwe snelkoppeling! Het zo vertrouwde perkamentrolletje met ganzenveer is na jaren van trouwe dienst vervangen door een modernere uitvoering. Het is straks best even wennen op uw bureaublad…….
Ook de zo vertrouwde “rol” heeft het veld moeten ruimen voor een modernere versie. Wij spreken voortaan van de “sheet”.
Wij gebruiken in het programma voor de besturing veel icoontjes. Ook hierbij zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd die het programma steeds meer
de “look & feel” van 2015 geven.
Een nieuwe module: Easy Job-list! 

In versie 2.37 heeft u voortaan de mogelijkheid om bij elke reserveringssoort, elk arrangementsonderdeel, elke opmerking en elke extra aan te geven voor wie deze specifiek is bedoeld.

Erg handig wanneer u de informatie voor de kok alleen aan de kok wilt geven en de informatie over techniek alleen aan de technische dienst. Informeer naar de mogelijkheden en kosten van deze module! sales@easyreservationpro.com

Easy Job-list produceert daglijsten die op een specifieke afdeling zijn gericht. Hiermee wordt eenvoudig voorkomen dat er teveel onnodige informatie wordt uitgewisseld met mensen die hier niets aan hebben. Sneller, effectiever en duidelijker communiceren dus!

* EasyReservationPro is volledig

compatibel met Windows10! (maar er zijn wel wat kanttekeningen bij Windows10….)

* Koppeling met Alexion CRM! (uitwisseling van relatie-en reserveringsgegevens)

* Samenwerkingsverband met UnitApp

* Gebruikershandleiding per onderdeel op
YouTube

Meer informatie over deze nieuwsitems vindt u op Facebook. Volg regelmatig onze berichten!