De nieuwe online module V3.0 kent vele instellingen, die u nu zelf kunt toepassen.
Daarvoor hebben wij een uitgebreide handleiding op onze website geplaatst die u altijd live kunt raadplegen (http://www.reserverenindehoreca.nl/modules/mod_flipbook_1/tmpl/book.html)
Als u er zelf niet uitkomt kunt u ons, als vanouds, vanzelfsprekend altijd bellen, we helpen u graag!

Met regelmaat zullen wij in onze blogs onderdelen van de online module nader belichten. Vandaag is dat het onderdeel ‘Limieten’.
Ieder webblok van de online module is voorzien van een tabblad met de naam ‘Limieten’. Op dit tabblad kunnen, naar believen, specifieke limieten ingesteld worden voor de betreffende reservering (zie ook de afbeelding onder aan deze blog)

 1. Hier kunt u in uren en/of dagen aangeven hoelang men minimaal of maximaal van te voren mag reserveren.
 2. Hier kunt u een eventuele exacte starttijd en/of tijdsduur van de reservering instellen. Bovendien kunt u ook nog een minimum en/of maximum tijdsduur instellen.
  Standaard staan beiden ingesteld ‘Volgens grid’.w.z. dat de instelling gelijk is aan de tijdindeling van de grid van de betreffende accommodatie.
  Door op het pijltje van het uitklapmenu te klikken kunt u deze instelling wijzigen en kunt u ook kiezen voor halve en/of hele uren.
  Als u een vinkje plaatst voor ‘Exacte starttijd’ of ‘Exacte tijdsduur’ vervalt de standaard instelling en kunt u een exacte tijd instellen.
 3. Hier kunt u nog wat gedetailleerde limieten instellen. Het gebruik zal voor zich spreken.
  Tabblad Limieten