“Ik beveel het werk van Easy Reservation Nederland van harte aan!”

Ik beveel het werk van Easy Reservation Nederland van harte aan, omdat deze organisatie op een bijzondere effectieve en vriendelijke wijze hulp en ondersteuning biedt aan Bowling Scheveningen.
Er gaat de gehele dag geen minuut voorbij zonder dat EasyReservationPro wordt geraadpleegd, zowel in de Bowling als bij ons thuis voor de inkoop en planningen.
Het programma biedt in één oog opslag overzicht hoe de dag, week of maand eruit ziet. Het geeft vertrouwen en controle. Bovendien is het programma erg toegankelijk voor iedereen die er mee dient te werken. Of het nu gaat om het boeken van reserveringen, factureren of om het gebruik van de database om een mailing te maken, alles is mogelijk.”

Betsie van Oudheusden – Bowling Scheveningen

 

“Werken met Easy ReservationPro maakt van werken een feest!”

“Voor EasyReservationPro hebben we heel lang met een ander systeem gewerkt en ik vond het bijzonder vervelend om naar een ander systeem over te stappen. Tot op de dag van vandaag heb ik echter absoluut geen spijt van deze overstap. Easy is namelijk een prachtig systeem om mee te werken. Het is heel gemakkelijk in gebruik en simpel uit te leggen aan nieuwe collega’s. Het systeem is snel en daardoor behoorlijk tijdsbesparend. We hebben meer controle over de opties en reserveringen en dat is erg prettig werken. Qua planning is het allemaal makkelijker en overzichtelijker, dit geld zeker ook voor de keuken en de personeelsmanager. Ook het online reserveren gaat heel vanzelfsprekend en het is heel gemakkelijk om bij te werken, nieuwe arrangementen staan er in No time op en het werkt meteen.
Werken met Easy ReservationPro maakt van werken een feest en wij zouden het zeker ieder bedrijf aanbevelen”

Wil Klijn – Bobs Party & Events, Uitgeest

 

“Wij zijn erg blij met EasyReservationPro!”

“EasyReservationPro? De eenvoud, het gebruikersgemak, de uitgebreide mogelijkheden om informatie te delen met alle betrokken medewerkers, en vooral niet te vergeten de service die verleend wordt, kortom HEERLIJK!
Ook wij hebben, met name in onze vestiging in Drachten, het heel lang volgehouden met “het boek”, maar ook daar zouden we het niet meer kunnen stellen zonder Easy! Alle medewerkers kunnen in één oogopslag zien wat er aan de hand is. Dat is natuurlijk van belang voor de bedrijfsleiding en bijvoorbeeld de keuken, maar waar bijna niemand aan denkt, ook een schat van informatie voor de schoonmaak. Die vindt het ook heerlijk om te weten wanneer er gepiekt gaat worden en wanneer ze het één wat meer voorrang moeten/kunnen geven dan het ander.
Ook voor het inzicht ‘van bovenaf’ is het natuurlijk heel prettig om vanuit je kantoor in beide vestigingen precies te kunnen zien wat er op dat moment aan de hand is.
Kortom, wij zijn erg blij met EasyReservationPro!”

John Bos – eigenaar Bowling en Partycentra Drachten & Heerenveen

 

“Ik beveel Easy Reservation van harte aan!”

“Easy Reservation is een onmisbaar onderdeel in onze dagelijkse bedrijfsvoering geworden. Het werkt handig en is erg overzichtelijk. Easy geeft in een oogopslag weer hoe de dag gaat verlopen. Het systeem maakt de communicatie binnen het team eenvoudig en efficiënt. De online reserveringsmodule is een fantastisch hulpmiddel waarmee klanttevredenheid verbetert en tegelijkertijd personeelslasten worden gereduceerd. Het kennisniveau en de daadkracht van het team van Easy geeft mij veel vertrouwen. Ik beveel Easy Reservation van harte aan”

Gert Jan van Maanen, eigenaar Bowling Almere & Bowling Harderwijk

 

“Zowel Bison Bowling met vestigingen in Haarlem, Utrecht en Maarssen als Olround Bowlingcentrum in Nijmegen en Veenendaal maken sinds de oprichting van EasyReservationPro gebruik van dit reserveringssysteem. Het is een zeer gebruiksvriendelijk programma dat zelfs voor onervaren medewerkers snel onder de knie te krijgen is. Easy biedt een overzichtelijk beeld van alle dagelijkse reserveringen en de bijzonderheden zijn snel te herkennen. Doordat er continue wordt doorontwikkeld, is Easy in mijn optiek nog steeds het ideale programma voor reserveringen in alle sportaccommodaties. Op korte termijn bieden wij ook het online reserveren aan voor onze gasten.
Heb je eenmaal gewerkt met EasyReservationpro, dan wil je gewoonweg niet meer anders.”

Valentijn Stronks, general manager Olround Nijmegen & Veenendaal, Bison Bowling Utrecht & Haarlem

 

“De naam EasyReservationPro zegt het al: het is very easy!”

“De naam EasyReservationPro zegt het al: het is very easy! Het inboeken van bowlingbanen, arrangementen en restaurant- en zaalreserveringen werkt simpel, waardoor vrijwel iedereen hiermee kan werken. Je kunt diverse overzichtslijsten printen, net wat handig is per afdeling.
Het online reserveren is ook een uitkomst: vooral losse banen, maar ook arrangementen worden steeds meer online gereserveerd, wat natuurlijk tijd bespaart! Ook de programma instellingen zijn gemakkelijk aan te passen, door logisch na te denken kom je hier altijd uit. En zo niet, dan staat het team van Easy Reservation altijd klaar om te assisteren!”

Patricia Kuiters, Sportpark de Kegel, Amstelveen

 

“Easy zorgt ervoor dat we onze reserveringen snel kunnen invoeren!”

“Easy zorgt ervoor dat we onze reserveringen (met opmerkingen en extra’s) snel kunnen invoeren en dat het ook overzichtelijk wordt. Zeer veel instellingen kan je helemaal naar je eigen hand zetten, waardoor het geheel erg gepersonaliseerd is.”

Thomas Dol, Dolfijn Bowling en Goolfy Tilburg

 

“We zijn géén ander pakket tegengekomen wat zó scherp in de markt zit!”

“Hof van Eckberge werkt al vanaf de opening in 2012 met EasyReservationPro. Daaraan voorafgaand hebben wij allerlei reserveringspakketten bekeken, vergeleken en deze met name getoetst op praktisch gebruiksgemak èn uiteraard ook de eenmalige en wederkerende kosten. De naam van het pakket zegt het al, het werkt gewoon erg Easy. Bij ons in het bedrijf zijn er meerdere mensen die met dit pakket moeten kunnen werken dus moet het systeem compleet zijn èn eenvoudig werken, zowel voor ons als ook voor de ontvanger van reserveringen in de vorm van offertes, bevestigingen en facturen.
Vanuit de planningsmodule (ruimten versus tijdstippen) is direct de beschikbaarheid per bedrijfsonderdeel inzichtelijk, maken we heel snel een maatwerkofferte en volgen deze ook om te kunnen zien of dit een bevestiging wordt. Met eenvoudige attentiemeldingen stuurt het systeem ons naar de vervolgactie om ‘er bovenop te zitten’. Het automatisch versturen per e-mail met één druk op de knop waarbij je ook eenvoudig extra bijlagen mee kunt sturen werkt zeer prettig en uitgaande communicatie wordt vastgelegd zodat dit altijd terug te vinden is bij onduidelijkheid. Onze verschillende afdelingen zien middels de automatisch te genereren ‘daglijst’ direct wat voor die afdeling op welke dag van belang is. Dat biedt een goede vooruitblik voor planning en personeelsroosters maar geeft daarbij ook inzicht in geboekte omzet en prognoses waarop het bedrijfsbeleid en marketing kunnen worden afgestemd en bijgestuurd. Het segmenteren van doelgroepen, NAW gegevens t.b.v. marketingactiviteiten of andere doeleinden is een mogelijkheid die het systeem ook biedt.
Het achteraf sturen van facturen met automatisch aangemaakte factuurnummers, evt. herinneringen en het volgen van de betalingsstatus is wederom Easy. Het verwerken van reserveringen in Easy levert ons veel tijd op doordat het verwerken zo snel gaat. We zijn géén ander pakket tegengekomen wat zó scherp in de markt zit als het gaat om kosten t.o.v. volledigheid en functionaliteit, derhalve hebben wij voor Easy Reservation gekozen. De ondersteuning is, indien nodig, altijd snel en correct én, niet onbelangrijk, 24/7 available.”

Maarten Reimes, Directeur Hof van Eckberge, Eibergen

 

“De module online reserveren is voor ons een echte toegevoegde waarde!”

“De overstap naar het reserveren met EasyReservationPro heeft ons en de klant veel voordeel opgeleverd. Het systeem is gebruiksvriendelijk en geeft snel inzicht in de vrije banen en tafels, iedereen kan er mee werken. De klant ontvangt dezelfde dag een geautomatiseerde bevestiging van de reservering via de mail, hiermee wordt tegelijkertijd een klantenbestand opgebouwd.
De module online reserveren, waarmee arrangementen en bowlingbanen eenvoudig geboekt kunnen worden, is voor ons een echte toegevoegde waarde.
Bij vragen of storing is de service adequaat en snel, niks is teveel gevraagd!

Thera Bakker, Bowling- & Partycentrum Putter Eng, Putten

 

Wij hebben met EasyReservationPro onze officekosten ver kunnen terugdringen!”

“Sinds 2012 maakt Cablepark Almere (voorheen Lido, Almere) gebruik van EasyReservationPro. Sinds we het programma gebruiken hebben we beter inzicht in onze reserveringen en een hogere bezettingsgraad. Wij maken ook gebruik van de online reserveringsmodule, welke 45 tot 55 % van onze reserveringen zonder tussenkomst van medewerkers afwikkelt. De direct mail response en Ideal betalingen brengen rust in de organisatie en cashflow. Door direct inzage van de boekingen is gemakkelijke upselling in rustige momenten mogelijk. Wij hebben met EasyReservationPro en de bijbehorende online module onze officekosten ver kunnen terugdringen. Een aanrader voor ieder bedrijf met veel boekingen!”

Ben Cohen, eigenaar Cablepark Almere