Hulp op afstand

Geeft ondersteuning aan alle gebruikers

EasyReservationPro biedt telefonisch, via e-mail, via de website of on-site ondersteuning aan. U kunt uw contactpersoon rechtstreeks bereiken en bent verzekerd van een heel team dat uw bedrijf ondersteunt.

Omdat EasyReservationPro zowel lokaal als ‘in de Cloud’ aangeboden wordt, werken wij ook samen met uw huidige ICT partner, en zorgen voor een stabiele werkomgeving.

HULP NODIG? BEL 085 273 23 20
VOOR NOODGEVALLEN, BUITEN KANTOORTIJD 06 533 176 16

Waarom wij de beste zijn?

Onze missie is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk handelingen, die op eenvoudige manier geautomatiseerd zouden kunnen worden ook daadwerkelijk te automatiseren. De eindgebruiker wordt aan de hand van de software geholpen en hoeft geen specifieke opleiding te hebben of cursussen te volgen.
Wij beloven onze klanten al vrijwel direct besparing van kosten, tijdwinst, een veel beter eindproduct en zeker niet onbelangrijk……. Een stukje vrije tijd terug!
Ongeacht de inrichting van uw bedrijf of organisatie leveren wij u een stuk maatwerk dat geheel is toegespitst op uw bedrijf. Wij bouwen de database en richten het pakket in. Na installatie en een korte instructie kunt u direct aan de slag met een “digitale versie” van uw eigen bedrijf.
Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om een demonstratie van het pakket te geven en alle ins en outs te bespreken. Kiest u op het eind van het gesprek tóch voor de oude vertrouwde manier, dan bent u daar uiteraard helemaal vrij in en bent u geen kosten verschuldigd.

Up to Date software

EasyReservationPro volgt de laatste ontwikkelingen. Als gebruiker van EasyReservationPro heeft u altijd de meest recente versie van uw reserveringssysteem beschikbaar middels de updatemanager via internet. Omdat alle ontwikkelingen in de markt gevolgd worden, komen er met regelmaat nieuwe praktische toepassingen binnen de software beschikbaar.

Oplevering op maat

Het programma wordt zowel qua database als infrastructuur op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Al uw bedrijfsspecifieke gegevens, zoals bijvoorbeeld reserveringssoorten en arrangementen, worden vooraf ingevoerd, u kunt er direct mee aan de slag.

Wij installeren ook alle reserveringssoftware, indien nodig in samenspraak met uw systeembeheerder. Opmaak van de standaardrapportages en bevestiging wordt ook door ons geregeld.

Flexibel systeem

Of het nu gaat om een enkele werkplek, of een installatie in een netwerk. Ongeacht wat voor type organisatie u heeft; EasyReservationPro is op maat ingericht en volgt uw bedrijfsprocessen. Zo biedt EasyReservationPro uw onderneming een solide basis voor uitbreiding en verbetering van de efficiency.