Welkom bij EasyReservationPro

Een bezoek aan onze website levert u hopelijk het gevoel op dat u een superpakket gevonden heeft….. dat is ook zo!

Tot nu toe is elke klant die de overstap naar EasyReservationPro gemaakt heeft super tevreden. Niet alleen over het reserveringspakket, maar ook over onze ongeëvenaarde service.

EasyReservationPro zorgt en ontzorgt, maakt uw leven als ondernemer gemakkelijker en geeft u een stukje rust en vrije tijd terug.

Elk van onze klanten zal dit beamen en u graag uitnodigen om in hun bedrijf de praktijksituatie te komen bekijken.

Kortom, wij leveren niet alleen een reserveringspakket, wij leveren een totaalformule die alleen maar winst oplevert!

Wie zijn wij……. EasyReservationPro

Nick Kromhout
Nick KromhoutSales & Support Europe

Nick, toenmalig General Manager van BowlingWorld Zuiderpark te Den Haag, was op zoek naar een nieuw reserveringsprogramma voor het grootste bowling- en partycentrum van de Benelux. Via het internet vond hij EasyReservationPro . Nick was zeer onder de indruk van de mogelijkheden en het potentieel van het pakket. Door zijn enorme vakkennis op het gebied van bowlen kon Nick een flinke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van EasyReservationPro . Vanuit de markt leverden ook diverse andere ondernemers hun bijdrage. Na een lange horecacarrière besloot hij, zo’n tien jaar geleden, om een compleet andere richting in te gaan en zelfstandig verkoper te worden van dit unieke reserveringsprogramma. Met zijn bedrijf, Easy Reservation Nederland, neemt hij sindsdien, naast de verkoop, ook de volledige technische ondersteuning en training van medewerkers voor zijn rekening.

De kracht van Nick is dat hij vanuit zijn horeca- en bowlingervaring heel goed mee kan denken met zijn klanten.

Onze partners
Onze partners*

Achter de schermen werken diverse professionals met ons mee om te zorgen dat wij dit fantastische product met een geweldige service kunnen neerzetten.
Deze kennis  gaat van programmeren tot ICT, van kassa tot netwerken, telefonie, marketing en noem maar op!

Kortom, met EasyReservationPro Nederland haalt u niet zomaar een bedrijf binnen, maar een gemotiveerd team van mensen met kennis, drive en ervaring!
We zijn trots op ons product en zijn goed in wat we doen.

Vandaag de dag levert de input van “ondernemers in het veld” nog steeds een grote bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het reserveringsprogramma EasyReservationPro.

Easy Reservation Nederland bestrijkt het overgrote deel van de Nederlandse bowlingmarkt en daarnaast een heel scala van bedrijven buiten die sector, van wijkcentrum tot springkussenverhuur, van zalencentrum tot golfbaan, van tennis- tot partycentrum, van strandpaviljoen tot cliëntenhotel ……. Zij vormen de klantenkring voor het reserveringsprogramma EasyReservationPro!

Waar staan wij voor

Onze missie is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk handelingen, die op eenvoudige manier geautomatiseerd zouden kunnen worden ook daadwerkelijk te automatiseren. De eindgebruiker wordt aan de hand van de software geholpen en hoeft geen specifieke opleiding te hebben of cursussen te volgen om gebruik te maken van onze reserveringssoftware.
Wij beloven onze klanten al vrijwel direct besparing van kosten, tijdwinst, een veel beter eindproduct en zeker niet onbelangrijk……. Een stukje vrije tijd terug!
Ongeacht de inrichting van uw bedrijf of organisatie leveren wij u een stuk maatwerk dat geheel is toegespitst op uw bedrijf. Wij bouwen de database en richten het pakket in. Na installatie en een korte instructie kunt u direct aan de slag met een “digitale versie” van uw eigen bedrijf.
Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om een demonstratie van het pakket te geven en alle ins en outs te bespreken. Kiest u op het eind van het gesprek tóch voor de oude vertrouwde manier, dan bent u daar uiteraard helemaal vrij in en bent u geen kosten verschuldigd. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Enkele van onze tevreden klanten