Sinds eind 2016 zijn alle klanten van Easy overgezet naar de nieuwe onlinemodule 3.0. We hebben een kopie gemaakt van de oude module en deze hebben we, met hier en daar wat kleine aanpassingen, overgezet naar het nieuwe systeem. Prettig voor alle partijen is dat de omzetting nagenoeg vlekkeloos is verlopen. Natuurlijk waren er hier en daar wat kleine aanpassingsprobleempjes en moesten we wennen aan het nieuwe systeem. Inmiddels kunnen we echter concluderen dat we alles op de rit hebben voor de toekomst. Nu is de tijd gekomen voor het echte finetunen. In feite is dat een taak voor u zelf, maar we willen u daar graag in adviseren.

Enige tijd geleden hebben we op onze website tien tips geplaatst om online reserveren (nog) succesvoller te maken. Klik op de volgende link om deze tips te lezen: https://easyreservationpro.com/10-tips-om-online-reserveren-bij-u-nog-succesvoller-te-maken

Bekijk uw eigen  online module eens kritisch en probeer onze 10 geformuleerde tips  zo veel mogelijk toe te passen. Geef daarbij ook aandacht aan de volgende door ons, bij diverse ondernemers waargenomen, verbeterpunten:

 • Past de stijl, kleurgebruik en opmaak van uw online module bij uw website?
  Zoals gezegd is uw nieuwe online module een kopie van de oude. In de nieuwe online module kunt u echter zelf veel aan de opmaak en inrichting aanpassen.
 • Zorg dat reserveringssoorten en arrangementen die (tijdelijk) niet beschikbaar zijn ook niet in beeld komen!
  In de nieuwe module zijn deze snel aan of uit te schakelen. Op 25 januari constateerden wij bijvoorbeeld bij meerdere bedrijven dat de kerstaanbiedingen nog in beeld waren!!!
 • Voorzie iedere reserveringssoort in de onlinemodule van een representatieve afbeelding!
  Bij de inrichting hebben wij vaak zogenaamde generieke afbeeldingen toegepast, waarbij voor verschillende reserveringssoorten steeds dezelfde afbeelding is gebruikt. Het is echter de bedoeling dat u deze zelf vervangt door een representatieve afbeelding.
 • Geef iedere reserveringssoort een duidelijke naam en omschrijving!
  Bij de inrichting van de nieuwe modules is er beperkt gebruik gemaakt van teksten. In de nieuwe module is het echter eenvoudig om zelf extra (verklarende) tekst toe te voegen. Let erop dat, door u ingevoerde teksten, ook in beeld komen!
 • Zorg voor een duidelijk reserveerknop die direct naar de online module gaat!
  Vaak moet er nog erg gezocht worden naar deze knop of gaat de knop eerst nog naar een ‘tussenpagina’ met veel tekst, die veelal niet gelezen wordt. Maak, waar nodig, ook gebruik van zogenaamde deeplinks die direct naar het betreffende reserveringsscherm gaan. In de nieuwe onlinemodule zijn deze eenvoudig zelf te vinden.

Om uw onlinemodule aan te passen kunt u gebruik maken van onze uitgebreide digitale handleiding. Deze kunt u vinden op: http://www.reserverenindehoreca.nl/modules/mod_flipbook_1/tmpl/book.html

Komt u er niet uit, heeft u vragen of wilt u dat we nog meer met u meedenken? Bel ons gerust!