Met regelmaat zetten wij een nieuwe versie van ons programma EasyReservationPro online. In zo’n nieuwe versie zijn eventuele recentelijk ontdekte oneffenheidjes in het programma weggepoetst en worden vaak nieuw features toegevoegd.
Op maandag 13 juni hebben we de nieuwe versie 2.45 gelanceerd. Bij opening van het programma krijgt u, zoals gebruikelijk, automatisch de mogelijkheid om deze nieuwe versie te installeren.

De nieuw versie bevat een paar leuke nieuw features, waarvan hieronder een opsomming:

 1. Voortaan kunt u op ‘tab 8 Speciale dagen’ de openingstijd van één of meerdere specifieke ruimtes aanpassen, zonder dat dit invloed heeft op het hele bedrijf! Zo kunt u bijvoorbeeld in de schoolvakantie de bowling eerder open laten gaan, terwijl het restaurant pas om 17.00 uur open gaat.
  openingstijden van specifieke ruimtes aanpassen

  openingstijden van specifieke ruimtes aanpassen

 2. Sommige arrangementsonderdelen ziet u eigenlijk liever niet terug in een bevestiging
  (bijv. ‘consumptiepenning à 21% BTW’ of ‘schoenenwissel’).
  Op ‘tab 5 arrangementen/arr. onderdelen’ kunt u aangeven dat een arrangementsonderdeel NIET zichtbaar is op bevestiging en het programma in de onlinemodule.
 3. Online reserveringen die verlopen zijn omdat er niet, of te laat, betaald is waren tot nu toe verdwenen. Belde deze gast dan om alsnog telefonisch te reserveren, dan moesten alle gegevens opnieuw worden ingevoerd. Vanaf versie 2.45 landt zo’n reservering in de